標題: [討論] 玩唔到魔介...help [打印本頁]

作者: Joker_梅花Dee    時間: 2008-7-2 22:27     標題: 玩唔到魔介...help

我係玩中土戰爭II 我次次load場到97%就彈game 叫我回唔回報  你有冇解決方法幫幫我呀-.-

仲有e家我更新到1.06 仲衰 一開game就彈d奇怪文字 話directX唔知咩.... 但係我dl左directX10都係咁樣
幫幫我呀~plz

仲要我買魔介碟
入隻碟入去 電腦冇野彈出黎叫我裝
係直程電腦feel唔到有隻碟......
姐係光碟機唔見有碟
help
help
help

作者: [WRU]03hkarmy    時間: 2008-7-3 00:30

QUOTE:
原帖由 Joker_梅花Dee 於 2008-7-2 22:27 發表
我係玩中土戰爭II 我次次load場到97%就彈game 叫我回唔回報  你有冇解決方法幫幫我呀-.-

仲有e家我更新到1.06 仲衰 一開game就彈d奇怪文字 話directX唔知咩.... 但係我dl左directX10都係咁樣
幫幫我呀~plz
...

你個係cd rom or dvd-rom..>?
你用正版 or other..?
作者: Joker_梅花Dee    時間: 2008-7-4 18:53

正版,DVD-ROM
作者: prince_cock_kb    時間: 2008-7-4 22:25

bfme2 or rotwk??
作者: Joker_梅花Dee    時間: 2008-7-6 13:07

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2008-7-4 22:25 發表
bfme2 or rotwk??

唔明-.-
作者: prince_cock_kb    時間: 2008-7-6 20:28

QUOTE:
原帖由 Joker_梅花Dee 於 2008-7-6 13:07 發表

唔明-.-

中土2 & 巫王
作者: Joker_梅花Dee    時間: 2008-7-8 21:22

中土
作者: UAE|8LUN7    時間: 2008-7-8 23:58

QUOTE:
原帖由 Joker_梅花Dee 於 2008-7-8 21:22 發表
中土

如果係咁不如買多隻巫王玩仲好,
反正現在都沒有太多人玩BFME2了
作者: [WRU]03hkarmy    時間: 2008-7-9 03:19

QUOTE:
原帖由 UAE|8LUN7 於 2008-7-8 23:58 發表

如果係咁不如買多隻巫王玩仲好,
反正現在都沒有太多人玩BFME2了

同意
作者: blade23    時間: 2008-7-10 11:53

QUOTE:
原帖由 Joker_梅花Dee 於 2008-7-2 22:27 發表

幫幫我呀~plz
...

1.請試下下載DIRECT X 9.0C
2.去到97%LOAD唔到,係咪你部PC 配置唔夠勁?
3.讀唔到碟的問題我都曾經有(玩左7,8個月先有),但係已經係換新機之前的事,你試下load其他碟睇下部dvd光碟機work唔work
如果唔係你要不停咁load隻碟入去試,10次有9次唔得

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0