標題: 嚴選本港九龍區最差的電影戲院 [打印本頁]

作者: 我為靚女狂    時間: 2008-8-31 03:54     標題: 嚴選本港九龍區最差的電影戲院

大家好,想調查一下大家認為本港那一間戲院讓你產生討厭和不想再光臨的感覺,選出香港最差的戲院,請投出並指出何以你會有如此感覺,投票是指最差的一間,而原因可能是任何因素包括價錢、地點、音響、平均顧客的素質低、放映質素等所有讓你不快的原因,選出一間香港最急需改革的電影院
因為香港戲院太多,先選九龍區戲院

ps:本貼目的不是為了抹黑或影響本港觀眾對該些戲院的入場意欲,而是希望通過了解問題而讓本港戲院有改善和革新的動力和決心。免被市場遺棄

我個人就不太喜歡旺角百老匯,原因是他實在太高了,走上去不方便,看完戲走下去也不方便,而且通道相對於人流太窄,另外該院的入場人士質素也常為人疚病
而華懋戲院比較殘舊而且常有古惑仔出現,並試過深夜有兩班古惑仔因對方聲浪過大出言喝罵並引發院內罵戰,最後更見有人出外解決,相當嚇人的經歷

希望大家投票同時講下原因,否則投票就失去意思了
作者: prince_cock_kb    時間: 2008-8-31 04:07

百老匯mk

真係好差,
差...?
有d咩差...?
多到要列點

1.院細,冇個好位
2.座位,好細,又dirty,又唔舒服
3.冷氣,夏天唔係好夠凍,仲有d局
4.音響,冇質素可言
5.廣告,全線百老匯通病
6.太多人,唔知點解係果間特別嘈,d人特別麻煩
7.價錢,綜合以上質素,覺得好不值
作者: 752789    時間: 2008-9-1 01:59

旺角百老匯(Mongkok Broadway)

多人排隊,座位殘舊
作者: 理想水族銀行長    時間: 2008-12-1 17:39

boardway mk

1.院細,冇個好位
2.座位,好細,又dirty,又唔舒服
3.冷氣,夏天唔係好夠凍,仲有d局
4.音響,冇質素可言
5.廣告,全線百老匯通病
6.太多人,唔知點解係果間特別嘈,d人特別麻煩
7.價錢,綜合以上質素,覺得好不值
作者: 我為靚女狂    時間: 2008-12-18 17:17

大家都係覺得mk boardway最唔好
但唔知點解仲係咁多人去睇既

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0