標題: [分享 - 狗] 曾經養個2日既狗 [打印本頁]

作者: 影~    時間: 2009-2-12 04:50     標題: 曾經養個2日既狗

hi 大家好 我叫呀金呀 我係女仔黎

太耐冇見我 驚我>"<

作者: prince_cock_kb    時間: 2009-2-12 04:54

仲咩養得兩日?
作者: 影~    時間: 2009-2-12 05:02

ha 有排講

原本格黎呀婆(唔係親戚)個女就係山邊汁左隻唐狗bb番黎  就係佢
之後就拎左黎呀媽到暫住 我咁鐘意狗 第1時間話養
之後傾左陣 就話比我養下 但比人告就要拎佢走
之後拎到黎更係開心啦 佢黎到都好驚人 但好(圍)食 食量驚人 我比左碗d狗糧都唔夠食
我都冇再比 廢是佢快大
之後養到第2日就冇晒糧(原本都得番好少) 又要買沖涼粉 又要買糧 如果有病又要同佢睇病
又驚比人告(我地同格黎個個呀伯唔岩)
之後諗好之後 唔想隻狗咁慘 就比番人 e家佢都係走圍走 味有主人 得閒番下黎先見到佢 (有時住係呀婆 有時住係佢個女到)
佢bb個時好得意架 可惜d相好似del晒 搵唔番
作者: mei88423    時間: 2009-2-12 22:26

佢都好慘
作者: 影~    時間: 2009-2-12 22:31

我諗算掛 希望又2個主人可以養到佢老死啦
作者: 晴日    時間: 2009-2-13 02:03

阿金妹幾大呀?
作者: prince_cock_kb    時間: 2009-2-13 02:13

睇佢個樣都唔細
作者: 影~    時間: 2009-2-13 03:52

1年都味狼 半年左右
作者: 貓之報恩    時間: 2009-3-20 20:16

相片太大,load 好耐
作者: 影~    時間: 2009-3-20 22:17

有1年 我拎佢個時bb 2個月唔見 就好似e家相中咁大
作者: wmh714    時間: 2009-3-21 16:55

咁就真係慘d既.....
佢睇落都好靚囡,點解會做左流浪狗既呢!?
作者: 影~    時間: 2009-3-21 16:58

原本佢呀媽就係流浪狗 咁岩係山邊生仔 掉左佢落黎
作者: wmh714    時間: 2009-3-31 18:10

隻狗掉左落山???有冇受傷呀???
佢係你係隔離屋呀婆度拎黎養嫁???
作者: XaNDeR    時間: 2009-4-11 00:17

圖太大,load 好耐

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0