標題: UwantsAqua新張誌慶,送出100份禮物(現在就立即登記)送贈期延長至10/6/09 [打印本頁]

作者: 理想活動助理    時間: 2009-5-6 03:06     標題: UwantsAqua新張誌慶,送出100份禮物(現在就立即登記)送贈期延長至10/6/09

UwantsAqua新張誌慶,送出100份禮物

UwantsAqua 將於8/5/09 開幕,
為隆重祝賀及感謝大家魚友一直對UA 的支持,
本站當日準備好了100多份禮品送給大家.

禮品 :
1.迷你掛濾一個(曾於本站購物滿$200優先)1份
              2.孔雀魚(莫藍成魚一條)(曾於本站購物
滿$100優先)1份
              3.
Garnele Pro水草蝦糧(曾於本站購物滿$100優先)3份
              4.Uwantsaqua stone-005蒙脫石(曾於本站購物滿$100優先)3份
              5.孔雀魚(幼魚一條)(曾於本站購物滿$50優先)共3份
              6.鳳尾苔
(曾於本站購物滿$50優先)共20份
              7.陶瓷擺設
(曾於本站購物滿$50優先)共2份
              8.soloar ap-30液肥 10份
              9.soloar ap-33液肥 5份
              10.soloar ap-36液肥 3份     
              11.矮珍珠  
多份
              12.柳難   多份
              13.水芹
   多份
              14.浮蝴蝶  多份
              15.蜈蚣草
  多份
              16.莫絲  多份

費用 : 全免~
名額 : 不少於100名(必須親臨)
交收點 : UwantsAqua總店 - 屯門青河坊3號,利寶商場,1樓.90號鋪
預留申請時間 : 即日
預留終止時間 : 9/6/09  11:59pm

[fly]送贈期延長至10/6/09[/fly]

先留必得,送完即止,有意回覆留言(我想要???)+PM留電話

作者: 影~    時間: 2009-5-6 03:12

我要16.莫絲  多份
11.矮珍珠  多份

電話唔洗講啦 KB知

作者: wmh714    時間: 2009-5-6 09:28

影可唔可以幫我拎埋呀@@"?
你知啦...我住得咁遠
8.soloar ap-30液肥 1份
9.soloar ap-33液肥 1份
10.soloar ap-36液肥 1份

作者: UAE|8LUN7    時間: 2009-5-6 09:42

當日來賀一賀貴站
我要

ps.樓上有冇睇到,必須親臨自取? 不到還要取那麼多,會好意思嗎?
作者: timpoo    時間: 2009-5-6 13:57

果日黎不了 > < 不過都係度都祝你地生意興隆... 支持支持 =]
作者: wmh714    時間: 2009-5-6 20:22

QUOTE:
原帖由 UAE|8LUN7 於 2009-5-6 09:42 發表
當日來賀一賀貴站
我要

ps.樓上有冇睇到,必須親臨自取? 不到還要取那麼多,會好意思嗎?

唔好意思,
我無睇到必須親臨
不過你亦都唔駛咁x串咀下嘛-.-
會唔好意思,
我都係每樣一支,佢又無話一人限幾多,
何況佢又未講係咪會比晒我,
希望你唔好亂咁係度串7.7
作者: 影~    時間: 2009-5-6 22:04

QUOTE:
原帖由 wmh714 於 2009-5-6 20:22 發表

唔好意思,
我無睇到必須親臨
不過你亦都唔駛咁x串咀下嘛-.-
會唔好意思,
我都係每樣一支,佢又無話一人限幾多,
何況佢又未講係咪會比晒我,
希望你唔好亂咁係度串7.7

身為版主唔可以講粗口 唔係會比人投訴
作者: wmh714    時間: 2009-5-6 22:41

呵,
我將粗口轉左x,
其他都唔係黎= =
作者: timpoo    時間: 2009-5-6 22:51     標題: 回復 #6 wmh714 的帖子

我唸佢都係善意既提醒者 ... =]
作者: KST-09012    時間: 2009-5-6 23:20

我想要~~
作者: heilok1989    時間: 2009-5-7 01:01

我想要...11.矮珍珠
            12.柳難
作者: 梓龍    時間: 2009-5-8 14:49

我想要 浮蝴蝶啊~
作者: minikingdomcome    時間: 2009-5-9 02:29

恭喜哂~~
祝開張大吉~生事興隆~
作者: wmh714    時間: 2009-5-15 10:29

我都祝間新鋪生意興隆,
各位萬事勝意啦
作者: 卡卡西    時間: 2009-5-19 09:32

恭喜曬
作者: VnicholasV    時間: 2009-5-30 18:34

[glow]恭喜[/glow]
作者: 理想活動助理    時間: 2009-5-31 14:12

[fly]送贈期延長至10/6/09[/fly]
作者: Dou    時間: 2009-5-31 16:00

唔知個掛濾送左未呢
作者: fatfatcom    時間: 2009-5-31 23:57

我要以下既=3=

3.Garnele Pro水草蝦糧(曾於本站購物滿$100優先)1份
作者: 理想活動助理    時間: 2009-6-5 22:58

QUOTE:
原帖由 Dou 於 2009-5-31 16:00 發表
唔知個掛濾送左未呢

作者: 理想活動助理    時間: 2009-6-5 22:59

QUOTE:
原帖由 fatfatcom 於 2009-5-31 23:57 發表
我要以下既=3=

3.Garnele Pro水草蝦糧(曾於本站購物滿$100優先)1份

已pm回覆
作者: arron1990    時間: 2009-6-10 20:58

1.迷你掛濾一個(曾於本站購物滿$200優先)1份
              2.孔雀魚(莫藍成魚一條)(曾於本站購物滿$100優先)1份
              6.鳳尾苔(曾於本站購物滿$50優先)共20份

11.矮珍珠  多份

恭喜恭喜!!

希望可以有啦,是但一份都好=]

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0