標題: [公告] UwantsAqua 復活節優惠(小朋友送送送)^.^ [打印本頁]

作者: prince_cock_kb    時間: 2010-4-1 01:34     標題: UwantsAqua 復活節優惠(小朋友送送送)^.^

UwantsAqua 復活節優惠

復活節將至,UA forum陪同大家一起渡過快樂的一年
當中產品為精選優惠

1.價格上減價
2.提供禮品送贈
3.換購理想購物積分
4.10日購物保證
5.全天候全港送貨服務

6.專業貼身分析
7.完善售後服務

QUOTE:

優惠產品 : a級,s級孔雀魚
優惠價 : 全面照價九折

其他優惠 : 凡於指定優惠期購買孔雀魚,即可享 $18之優惠價 換購 RG-317(孔雀魚維他命)

QUOTE:

優惠產品 : 短鯛
優惠價 : 全面照價九折

其他優惠 : 凡於指定優惠期購買短鯛,即可享 $26/標準裝之優惠價 換購 UwantsAqua GLO-11(小型熱帶魚魚糧(赤虫))

QUOTE:

優惠產品 : 侏儒敖蝦
優惠價 : 最低可享8折優惠
其他優惠 : 凡於指定優惠期購買侏儒敖蝦,即可享 $35之優惠價 換購 Garnele Pro sp-08(鈣質粉(怪粉))

QUOTE:

優惠產品 : 水草
優惠價 : 買滿$100可享九折
其他優惠 : 凡於指定優惠期購買水草,即可享 $13之優惠價 換購 AP-33(水草液肥)

QUOTE:

優惠產品 : 濾桶
優惠價 : 各式濾桶,買滿$200可享九折
其他優惠 : 凡於指定優惠期購買指定濾桶,即可享 $22之優惠價 換購 BIO-02(生物環)

送禮品 : 所有5歲或以下之小童,均可獲贈復活蛋/復活節禮物一份(凡購買以上物品,均可獲贈)(送完即止)
送禮品 : mc pie 虫 / 7-11 COUPON / 時令水草(凡購買以上物品,均可獲贈)
優惠期 : 1. 24/4/10  營業時間內
             2. 25/4/10   營業時間內

作者: prince_cock_kb    時間: 2011-4-19 02:22

2011 復活節優惠開始左喇
作者: 理想水族銀行長    時間: 2011-4-24 13:00

2011 復活節優惠加左碼喇
作者: ~邪流丸~    時間: 2011-4-30 13:14

復活蛋@W@
食唔食得嫁
作者: prince_cock_kb    時間: 2011-4-30 23:04

QUOTE:
原帖由 ~邪流丸~ 於 2011-4-30 13:14 發表
復活蛋@W@
食唔食得嫁

食唔食得唔重要,心意先係最重要,
唔記得左 比果兩隻唔養唔熟既小生物,
明天有空落黎拎啦!!!

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0