標題: [咨詢意見] 4月份活動 - BBQ????????入黎比意見(請先看完內文再投) [打印本頁]

作者: prince_cock_kb    時間: 2010-4-1 02:51     標題: 4月份活動 - BBQ????????入黎比意見(請先看完內文再投)

4月份活動 - BBQ????????入黎比意見

相信好多熟客/VIP,(唔係係我既魚友/朋友先岩),之前已經聽過我提過,
並收到我的邀請,由於真係太忙,一直未有時間處理這項事宜,
今晚掉下其他工作,捱住眼訓都要整埋佢,
麻煩大家花上5至10分鐘比D意見,比D回音我  ,

QUOTE:

STEP 1
首先投票 投票分兩項,
1.投你可出席/你想舉行的日子(可多選,可多於一日,就得人既麻煩就下人 )
  一定係夜晚7pm之後,先到先等,歡迎收工後遲黎加入
2.投想舉辦的地方(其他地方的請註明)

記住,要一次過投曬兩項,係可多選

QUOTE:

STEP 2
用回覆
1.麻煩大家話我知你投左D咩?
2.大家想自助任燒定自己買野去?
   自助就咩都唔洗理,消費較高,約$80~100,自己買就平D$60~$80
3.仲有比下其他意見(例如有冇人有車 ?)

歡迎任何年歲,性別,國籍,不同政治立場 人仕參加,更歡迎攜眷,合家歡出席

[fly]暫時打住咁多先,收到更多意見再更新[/fly]
作者: prince_cock_kb    時間: 2010-4-1 03:09

日期地點我冇咩所謂就到大家就得
   我perfer自助,咩都唔洗理,干手淨腳
   睇下大家有冇承意,考慮下到時私人ump河包送d野比大家(聖誕節收過既,麻煩比d 人格保證的回音)
作者: MEDI    時間: 2010-4-1 09:25

11/4
緊係自助..唔洗煩

作者: wingyiwyc    時間: 2010-4-1 19:12

10 或11 /4 都可以
自助好....地點冇所謂
咩都冇.....只係參與...HAHA.
作者: prince_cock_kb    時間: 2010-4-1 23:40

QUOTE:
原帖由 wingyiwyc 於 2010-4-1 19:12 發表
10 或11 /4 都可以
自助好....地點冇所謂
咩都冇.....只係參與...HAHA.

其他日子會唔會得?

QUOTE:
原帖由 MEDI 於 2010-4-1 09:25 發表
11/4
緊係自助..唔洗煩

如果星期日晚怕唔怕之後的一日會好累?
作者: MEDI    時間: 2010-4-1 23:46

唔怕唔怕

我地都有大假
作者: 卡卡西    時間: 2010-4-1 23:58

黎唔到,都支持下大家
希望大家玩得開心快樂
作者: Doioi    時間: 2010-4-2 21:21

1.我投咗...........

日子:
   8,9,15,17或18都無所謂
   10或16更加好, 因為翌日放假

地點:
   元朗西鐵, 蝴蝶灣, 小纜都OK, 其他地方如交通不會太麻煩都OK

2. 燒烤模式揀咗..........
   自助任燒

3.其他意見
   支持今次活動

作者: 飛腳    時間: 2010-4-2 21:44

10,16,17,18
元朗西鐵BBQ場
都可以
作者: UAE|8LUN7    時間: 2010-4-3 03:44

想問一下點解次次都要在屯門?
距離我好遠
作者: at741953    時間: 2010-4-3 15:10

9/4
蝴蝶灣~
作者: prince_cock_kb    時間: 2010-4-6 02:05

有了決定了
http://uwantsaqua.freebbs.tw/red ... o=lastpost#lastpost

作者: minikingdomcome    時間: 2010-4-10 03:27

我返通霄,4月又唔凍...唔玩bbq~

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0