標題: [公告] 1/6/11 - 門市裝修及搬遷日 [打印本頁]

作者: prince_cock_kb    時間: 2011-5-31 16:56     標題: 1/6/11 - 門市裝修及搬遷日

門市裝修及搬遷日

總店因擴充營業,新店22號舖的裝備工程已做得8899,已接近尾聲,

由31/5/11晚開始將由老店的傢俱及貨品率先搬往新店,
1/6/11 門市將定為搬遷日,將暫停營業一天,希望可於一天內完成工序.
(同時歡迎各位魚友參與有關工序,有意者可於 心...找人幫幫手 留言回覆報名)
不便之處敬請見諒!(感謝各位期間的支持及體諒)

不便之處敬請原諒
prince_cock_kb示

作者: KaukcE    時間: 2011-6-1 02:11

O..仲想星期3放假..又難得回天水圍老家一趟..順道去一去搵魚魚..orz
作者: prince_cock_kb    時間: 2011-6-1 03:12

QUOTE:
原帖由 KaukcE 於 2011-6-1 02:11 發表
O..仲想星期3放假..又難得回天水圍老家一趟..順道去一去搵魚魚..orz

抱歉
由於 重大事項為首要任務,恕未能安排如願,
如真的有需要,明天可抽 30mins 給閤下,
足夠嗎 ?
作者: KaukcE    時間: 2011-6-1 03:20

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2011-6-1 03:12 發表

抱歉
由於 重大事項為首要任務,恕未能安排如願,
如真的有需要,明天可抽 30mins 給閤下,
足夠嗎 ?  

haha..唔洗啦..費事阻住係地做野!!~
我會簡都簡得唔安落..
一間捉埋我幫手米死..(講笑..如果唔係理排公司唔夠人做到死,,我都會想去亂..haha)
作者: prince_cock_kb    時間: 2011-6-1 03:25

QUOTE:
原帖由 KaukcE 於 2011-6-1 03:20 發表

haha..唔洗啦..費事阻住係地做野!!~
我會簡都簡得唔安落..
一間捉埋我幫手米死..(講笑..如果唔係理排公司唔夠人做到死,,我都會想去亂..haha)

那好,機會是大把
感謝體諒
作者: kayawong    時間: 2011-6-2 02:05

嘩 ! 前排真係多野做到嘔 !
唔得閒理魚, 都唔得閒上黎
估唔到依家門市擴張了!
CONGRAD !!

入左GUPPY記得CALL 我~ 前排少理D魚都死得七七八八

歡迎光臨 uwants aqua (http://uwantsaqua.freebbs.tw/) Powered by Discuz! 5.0.0