標題: [求助] 積分未比
無頭像
jacky916
水族新手

積分 14
帖子 65
威望 70
ua金錢 0
理想購物積分 124
港幣(hkd) 0
註冊 2013-3-17
123.202.176.80
#1876 & #1877 冇比分

交易地點 : 屯門置樂門市
交易日期 : 2013/3/19
交易時間 : 下午8:15時
貨品:  Moss 沉木、GL0-11(s)、魚網、櫻桃蝦 x 5、直線飛狐 x 4、蘋果螺 x 4、金青魚 x 4、大寶悲、紫金香、迷你完悲、細針銖、蝴蝶、針草兒

total$ :510
交易員 :kb

PS. D 字太 "撩" ... 睇唔清楚所有字 ...

交易地點 : 屯門置樂門市
交易日期 : 2013/3/25
交易時間 : 下午8:00時
貨品:  超靜氣泵、tub-11、xy-2835、42-MB03129、藍草尾 *2、美國白子金江 * 2、大腿蝦 *2、綠菊、一本書、細心美、加水盤、MVON2000

total$ :643
交易員 :kb

無頭像
jacky916
水族新手

積分 14
帖子 65
威望 70
ua金錢 0
理想購物積分 124
港幣(hkd) 0
123.202.176.80
已經過左十日 ..

係咪冇人會跟 ?

會員意見調查員
分區版主
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 175
帖子 149
威望 877
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-9-30
183.178.42.164
你好

由於沒有提供相關資料,我們一直無法跟進
請 參照以下帖子
http://uwantsaqua.freebbs.tw/viewthread.php?tid=9441&extra=page%3D1
引出未能獲取積分的登記資料,
以便相關同事跟進

謝謝

123456789=.=
水族潛水員

積分 239
帖子 449
威望 1197
ua金錢 0
理想購物積分 208
港幣(hkd) 0
註冊 2012-7-27
219.77.174.8
我都係...
我係錯誤既貼中改正番...
但到E家都味有...

無頭像
jacky916
水族新手

積分 14
帖子 65
威望 70
ua金錢 0
理想購物積分 124
港幣(hkd) 0
210.5.166.194

QUOTE:
原帖由 會員意見調查員 於 2013-5-21 11:30 發表
你好

請 參照以下帖子
http://uwantsaqua.freebbs.tw/vie ... &extra=page%3D1
以便相關同事跟進

謝謝http: ...

咪貼撚左囉,我 attach 兩張單上黎,你又走去幫我 del 左佢,
我知果啲係咩字,我就完完整整寫撚左出黎啦 !!

追分使唔撚使追 14 日先有一個冇用嘅回應 ?
你私下 edit 我個 post del 兩張相果陣,你又唔撚回埋 ?

你咁撚得閒咁入去 edit 我個 post 仲要去 del 相,就係冇時間去搞追分 ?

其實你地個積分係咪要黎昆新人 ?

當初開缸果陣,你地明明同我講有咩問題就 post 上 forum,好快會有人幫到我,但唔好期望 24小時有人睇實個 forum,
但都唔會兩個星期先黎睇一次 forum 呀 ?

lemonteax
水族新手
心在UA勳章  

積分 140
帖子 249
威望 698
ua金錢 0
理想購物積分 231
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-10
與期 在此打咁多無謂野,不如當初勿懶打 ETC..........
C兄爆粗係冇用既.小弟都係實話實說,見到就講到,
你看看下圖,我本身不信那位c兄會每一個細節都正確,不過我見到的他確是用過心去填,與的所填的有俱別
http://uwantsaqua.freebbs.tw/viewthread.php?tid=317&extra=page%3D1&page=122
每個地方都有遊戲規則,有不同的法律,還是冷靜處理吧
香港人互相包容多一點

無頭像
jacky916
水族新手

積分 14
帖子 65
威望 70
ua金錢 0
理想購物積分 124
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 lemonteax 於 2013-5-21 14:50 發表
與期 在此打咁多無謂野,不如當初勿懶打 ETC..........
C兄爆粗係冇用既.小弟都係實話實說,見到就講到,
你看看下圖,我本身不信那位c兄會每一個細節都正確,不過我見到的他確是用過心去填,與的所填的有俱 ...

就係唔知佢寫乜先會打 etc
咁係咪求其打o岩字數就 ok 先 ?

如果係,我 XXX、XXX
total : 100

係咪可以 ?

如果唔得,咁點解我 attach 相上黎都會比人 edit 我個 post 去 del 兩張相 ?

收據都唔比 post 係因為 .... 個個客收o既價都唔同 ? 海鮮價 ?

PS. 要客用心去填,必先用心去寫張收據

無頭像
jacky916
水族新手

積分 14
帖子 65
威望 70
ua金錢 0
理想購物積分 124
港幣(hkd) 0
呢 d 積分你地唔想跟就以後都唔好再跟

我唔會再去幫襯 ~
反正屯門魚舖多的是 ~

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
202.140.108.55
以我所知道,有關同事一直在跟進,
但由於個案覆集,及因涉及客戶個人私隱和公司賬目敏感問題,
同事都要按步就班,需按既定程序逐步處理,
所花的時間需較長!(可見過往個案)
請各位冷靜克制,耐心等待相關同事處理,
依我所見,過往申請的個案,合情合理之下都會得到妥善處理,
而言 意見收集員的回覆有所不全善,可能會導致產生誤解,
這方面我會於公司例行會議出動議商討,
望日後更進步。
養魚 陶冶性情,開心。
Jakie 有空就來跟你傾訴一下。

無頭像
jacky916
水族新手

積分 14
帖子 65
威望 70
ua金錢 0
理想購物積分 124
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2013-5-21 15:54 發表
以我所知道,有關同事一直在跟進,
但由於個案覆集,及因涉及客戶個人私隱和公司賬目敏感問題,
同事都要按步就班,需按既定程序逐步處理,
所花的時間需較長!(可見過往個案)
請各位冷靜克制,耐心等待相 ...

佢已經答左我話跟唔到啦,收據又唔撚睇,剩係話跟唔撚到

QUOTE:
原帖由 會員意見調查員 於 2013-5-21 11:30 發表
你好

請 參照以下帖子
http://uwantsaqua.freebbs.tw/vie ... &extra=page%3D1
以便相關同事跟進

謝謝http: ...

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
121.202.15.252

QUOTE:
原帖由 jacky916 於 2013-5-21 16:09 發表

佢已經答左我話跟唔到啦,收據又唔撚睇,剩係話跟唔撚到

剛才已經解釋及澄清了

QUOTE:
而言 意見收集員的回覆有所不全善,可能會導致產生誤解,

不要因為本身文字上少量字眼問題,
而針對其部份作視點,再動氣對身子亦無益處,

QUOTE:
請冷靜克制,耐心等待相關同事處理

蝦母太狼
理想VIP
心在UA勳章  

積分 254
帖子 389
威望 769
ua金錢 1
理想購物積分 528
港幣(hkd) 0
註冊 2009-1-31
其實大家入好分就相安無事
PS. 我都未必每次入岩曬,但相信都唔會錯太多,所以人員能夠辨識我的申請

UAE|8LUN7
水族半新手
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 4264
帖子 1051
威望 4821
ua金錢 33
理想購物積分 413
港幣(hkd) 0
註冊 2008-2-22
其實 我在UA都年,都累見不少大約情況,
我自己本身都好怕麻煩+好懶!!!!
所以 我一直甚少會登記積分,KB經常好意提點我會可享很多優惠,
但我就 情願不要優惠,亦不會登記 相信站內都有很多同我一樣的貴賓

情況就好似
要拎免費報紙,就要排隊,明明左近的報紙檔大把有得買,我就揀左去買
申請綜媛唔洗做都可以亡食無休,但又要填表,又要等,又要審核,我怕麻煩,我就選擇了努力地返工找錢

我覺得上面幾位C兄講得好岩,香港人放鬆D,處事冷靜及耐心點,
大家養魚都係為興趣為開心, 陶冶性情,
養魚沒有耐性很難成功呀!!!!!!!!