標題: [產品查詢] EHEIM 2217
123456789=.=
水族潛水員

積分 239
帖子 449
威望 1197
ua金錢 0
理想購物積分 208
港幣(hkd) 0
註冊 2012-7-27
219.77.174.8
請問EHEIM 2217幾多錢?有冇存貨??
另外就係關於積分上既問題
我有幾張單有用積分買野分別係:2012年11月8日.2012年12月6日.2013年4月13日.
2012年11月8日:580$+90分.......合計:650$
2012年12月6日:338$+30分.......合計:359$
2013年4月13日:1850$+194分....合計:988$

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
183.178.42.164

QUOTE:
原帖由 123456789=.= 於 2013-8-19 23:11 發表
請問EHEIM 2217幾多錢?有冇存貨??
另外就係關於積分上既問題
我有幾張單有用積分買野分別係:2012年11月8日.2012年12月6日.2013年4月13日.
2012年11月8日:580$+90分.......合計:650$
2012年12月6日:338$+30分 ...

你好

E2217 現貨價
水貨$993(特價)
行貨$1450(特價)

以上價格均為現金特價,必須於網上預留優惠,
並將最少半訂
入賬至 569 1 0198561(中銀)(UWANTS AQUA),
        成功入賬後請保留銀行收據,並上傳收據圖片乙張(需清楚見到金額及本公司名稱),同事將隨即展開工序
取貨日期 : 待入帳後安排於10天內門市自取.

謝謝

PS.由於本人職權不能接觸客戶個人私隱及管有的積分等,如需跟進相關事宜請另到 http://uwantsaqua.freebbs.tw/forumdisplay.php?fid=60 由負責同事跟進  謝謝

123456789=.=
水族潛水員

積分 239
帖子 449
威望 1197
ua金錢 0
理想購物積分 208
港幣(hkd) 0
註冊 2012-7-27
219.77.174.8
我想問最遲要幾時過數?
我28號想要~

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
183.178.42.164

QUOTE:
原帖由 123456789=.= 於 2013-8-20 21:51 發表
我想問最遲要幾時過數?
我28號想要~

你好
由於網上訂購特別優惠,
必須有10天的手續期於我們準備.
由入數當日計 +10天

謝謝

網站排名聯盟 - 世界排名 - 網站排行