標題: [產品查詢] 短鯛
無頭像
kk1996414
水族新手

積分 10
帖子 4
威望 51
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-8-25
119.246.109.247
想買對魚

想知有咩品種可供選擇同埋個格價

最好有埋對魚近況相

方便了解魚隻健康情況

有意,非玩野,THX

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
14.136.32.238

QUOTE:
原帖由 kk1996414 於 2014-8-3 17:08 發表
想買對魚

想知有咩品種可供選擇同埋個格價

最好有埋對魚近況相

方便了解魚隻健康情況

有意,非玩野,THX

你好

本站門市/魚室有很多不同品種的存貨,全部均已配對為對魚出售,
價格 由 幾十元 至 二三千/對不等,
有野生,UA自家繁殖及人1工魚等可提供,
請問閣下預算多少,以便我們可更進一步介紹

謝謝

無頭像
kk1996414
水族新手

積分 10
帖子 4
威望 51
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-8-25
119.246.109.247

QUOTE:
原帖由 理想銷售助理 於 2014-8-4 01:40 發表

你好

本站門市/魚室有很多不同品種的存貨,全部均已配對為對魚出售,
價格 由 幾十元 至 二三千/對不等,
有野生,UA自家繁殖及人1工魚等可提供,
請問閣下預算多少,以便我們可更進一步介紹

謝謝:lov ...

唔該曬!
我大約預二百蚊左右
我自己都三心兩意所以想睇下對魚實物相
合心意就去馬

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
14.136.32.238

QUOTE:
原帖由 kk1996414 於 2014-8-4 10:22 發表

唔該曬!
我大約預二百蚊左右
我自己都三心兩意所以想睇下對魚實物相
合心意就去馬

你好
本公司設有實體店自家的門市,建議最直接到門市參觀選購可一併購買,
或可留意本站資訊

3/8/14 挑魚日,門市將照 ...http://uwantsaqua.freebbs.tw/redirect.php?tid=10997&goto=lastpost#lastpost
如需要參考圖片可參考
挑魚日隨影
最近更新的圖片,http://uwantsaqua.freebbs.tw/viewthread.php?tid=10987&extra=page%3D1
謝謝

網站排名聯盟 - 世界排名 - 網站排行