標題: [Rotwk 分享] 今日見到個台灣人,同左佢單挑
prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
218.255.149.135
今日原本好地地,
同左佢地打左場2v2,
我地win左,
但唔知點解我地再次入佢地房,就比佢地 kick左,
第一次以為佢唔小心,但又一次比人kick左,
之後仲要好多次,又唔比原因,
好喇我終於有機會問到佢喇,
佢話 "如果唔kick你就要kick老外" ,<<<ed咁都係理由???
咁我就順帶回佢一句.... " 如果係咁就單挑戰,唔洗kick任何人 "
最初佢都不願意(may be dodge my power),最後都係佢既 fd 叫佢左佢好幾次,
佢先肯單挑...

好了最後都開始了 1v1,
我有 save低整場 replay,
如多人回,我可放 replay 出黎

blade23
[WRU]member

積分 129
帖子 118
威望 145
ua金錢 1
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-15
59.149.125.171
唔通台灣人真係怕左我地

期待你段REPLAY

理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 blade23 於 2008-7-15 13:54 發表
唔通台灣人真係怕左我地

期待你段REPLAY

其實大部份人都面對唔到lose

blade23
[WRU]member

積分 129
帖子 118
威望 145
ua金錢 1
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2008-7-16 04:00 發表

其實大部份人都面對唔到lose

輸WIN唔重要,何況只係隻GAME,TAKE IT EASY

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 blade23 於 2008-7-16 16:51 發表

輸WIN唔重要,何況只係隻GAME,TAKE IT EASY

我就係好唔明e點..
唔明點解咁多人都放唔開

blade23
[WRU]member

積分 129
帖子 118
威望 145
ua金錢 1
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2008-7-16 17:33 發表

我就係好唔明e點..
唔明點解咁多人都放唔開

我今日同03玩,撞到個香港人,03同佢1V1最後果個人輸左,跟住條友就唔同我地玩,
D人真係好執著,大家都香港人有咩所謂,衣+玩ROTWK香港人已經少,真係唔想無左D香港朋友

[WRU]03hkarmy
[WRU]member
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章  

積分 2870
帖子 415
威望 1348
ua金錢 26
理想購物積分 25
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-14

QUOTE:
原帖由 blade23 於 2008-7-17 20:15 發表

我今日同03玩,撞到個香港人,03同佢1V1最後果個人輸左,跟住條友就唔同我地玩,
D人真係好執著,大家都香港人有咩所謂,衣+玩ROTWK香港人已經少,真係唔想無左D香港朋友

突顯香港人唔輸得既性格

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
點解愀乎唔開個topic講既