投票標題: 夏雨 奪視帝實至名歸?  (單選) [參與投票的會員]
選項 1 : 實至名歸
選項 2 : 浮誇
選項 3 : 只是角色好
選項 4 : 唔應該拎
選項 5 : 睇結果
對不起,您無權投票。

標題: 夏雨 奪視帝實至名歸?
卡卡西
見習版主
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 1706
帖子 627
威望 2032
ua金錢 13
理想購物積分 62
港幣(hkd) 0
註冊 2008-8-29
218.255.148.164
夏雨 奪視帝實至名歸?

我就覺得佢有實力,
角色又好,理應奪獎,
上一屇已經應該拎得,不過撞岩有個得得地都係好好,
今年再次做得咁好,唔比佢仲可以比邊個

你地又點睇呢?

Dou
水族半新手

積分 2292
帖子 265
威望 2958
ua金錢 17
理想購物積分 23
港幣(hkd) 0
註冊 2008-5-8
218.102.231.163
以我個人意見..今年咁多個排名之中..
得郭晉安同劉松仁比較有實力爭視帝..
可惜郭晉安提名個套係古靈精探..
相比起與敵同行有d失色..(佢係與敵同行d內心戲真係好勁)
而劉松仁個套都唔差..不過衰在收視唔夠糖心勁..
相比之下完全被比下去..

而係糖心候選既3個之中..
以夏雨最為老練..最好戲都係佢..
相比之下林峰同陳豪既角色係戲度都比班老戲骨搶晒鏡..
印象唔算太突出..
所以個人黎講佢拎視帝都係合理既

ps.以上全屬個人意見

卡卡西
見習版主
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 1706
帖子 627
威望 2032
ua金錢 13
理想購物積分 62
港幣(hkd) 0
註冊 2008-8-29
218.255.148.164

QUOTE:
原帖由 Dou 於 2008-11-16 16:20 發表
以我個人意見..今年咁多個排名之中..
得郭晉安同劉松仁比較有實力爭視帝..
可惜郭晉安提名個套係古靈精探..
相比起與敵同行有d失色..(佢係與敵同行d內心戲真係好勁)
而劉松仁個套都唔差..不過衰在收視唔夠糖 ...

我都唔係好理解唔以 與敵同行 來提名,
好明顯無記想比唐心

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
218.255.148.106
下雨確實是唔錯

晴日
水族常客

積分 800