標題: 我的魚缸...比下面入黎比d意見我呀...thx
無頭像
mokst
理想水族見習助理

積分 119
帖子 55
威望 96
ua金錢 1
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-15
218.102.214.132
第一次係道開post...嘻!!!
新年所以換過d草了...錦樣換得o唔ok呀???
大家比d意見啦...好同壞都照收嫁...!!!
其實我呢d草係唔係難養嫁????
不過我見到佢地都幾靚就試下買返黎插咋...!!!

本帖最近評分記錄
prince_cock_kb   2008-2-8 22:44  威望  +8   多謝閣下無私分享

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
218.255.149.135
鼓勵 分享水族照片   +8威望
好唔錯呀..
又比之前進步了..
之前的草掉了..?
可否進一步分享下你的器材..?
如果d草唔分咁開,
將一個個品種咁種植在一起就更好了

無頭像
mokst
理想水族見習助理

積分 119
帖子 55
威望 96
ua金錢 1
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-15
218.102.214.132
多謝你呀KB...
係呀...之前果D掉左了...因為生到唔知點錦呀...
um....分享下我d器材呀???唔係好識講呀...
有個細既濾涌...一個藍白光管既燈...有唔知第1定第2代的泥...
有一支暖管...有一支長既溫度計同埋短既溫度計...
因為兩支既溫度唔相同...我唔知用邊支呀...一支放左邊一支放右邊...
仲有兩條紅劍魚...兩條孔雀...5條日光燈...

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
218.255.149.135

QUOTE:
原帖由 mokst 於 2008-2-8 23:12 發表
多謝你呀KB...
係呀...之前果D掉左了...因為生到唔知點錦呀...
um....分享下我d器材呀???唔係好識講呀...
有個細既濾涌...一個藍白光管既燈...有唔知第1定第2代的泥...
有一支暖管...有一支長既溫度計同埋短 ...

唔知仲咩d圖變曬......

genkichris
水族常客

積分 839
帖子 132
威望 197
ua金錢 8
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-5-25
58.153.102.114
努力d!~

睇多d有關造景ge文章! 咁你ge功力就會大大提升ga la!!