標題: Uwants_aqua - 每月在線王(2月份)
管理員
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 50566
帖子 920
威望 2330
ua金錢 501
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2007-1-14
218.255.149.135

Uwants_aqua
每月在線王
(2月份)

.
前言 : 本論壇已開立了2個多月了,

為進一步鼓勵註冊成為會員,並提升會員在線時間

我們將會舉辦 "Uwants_aqua - 每月在線王"之比賽

我們並會設有多項獎品,以答謝會員們對我們的支持

.

Stage 1(會員努力在線) 由 本月16日 至 下月15日
Stage 2(公佈結果,頒獎)下月16日(於10日內完成所有頒獎)

比賽項目 : 每月在線王http://uwants_aqua.freebbs.tw/stats.php?type=onlinetime

Stage 1(會員努力在線)
參賽規則 : 任何一位註冊會員,管理員除外
(同一IP 作癈)
參賽方法
: 會員登入後,一直在線支持
罰則 : 如發現同一IP,多於一次參賽,即重扣20分及即banned account

.

Stage 2(公佈結果,頒獎及派彩)
最高排名者(冠軍) : 獲獎金 $2,000威望及獲得理想水族在線王
勳章(一個月)
第二排名者(亞軍) : 獲獎金 $ 500
第三排名者(季軍) : 獲獎金 $ 250
最佳進步獎 : 獲獎金 $ 200威望
(同前次參賽比較)

舉報獎金 : 成功舉報遺規者,一經作實一律加20分 及 獲得 $1000u幣

此活動由版主本人 舉辦 如有不明白 可到  會員意見收集

過往歷屆資料.

管理員
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 50566
帖子 920
威望 2330
ua金錢 501
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2007-1-14
218.255.149.135

結果公佈

獲獎會員
冠軍 prince_cock_kb
亞軍 270137
季軍 [WRU]00King

水族熱衷者
數字數字數字數字.........

積分 6392
帖子 761
威望 5461
ua金錢 53
理想購物積分 3
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-19
59.149.234.20
!攞第二名

無頭像
joechanhk
水族新手

積分 13
帖子 15
威望 66
ua金錢 0
理想購物積分 61
港幣(hkd) 0
註冊 2009-6-26
222.166.64.177
我想問問~~點解我有好多野都睇唔到ge??係唔係在線多d先可以升級,然後先睇到ga??

無頭像
wmh714
水族半新手

積分 2103
帖子 2482
威望 9517
ua金錢 2
理想購物積分 7
港幣(hkd) 0
註冊 2008-9-3
來自 hk
218.191.64.45

QUOTE:
原帖由 joechanhk 於 2009-7-7 23:04 發表
我想問問~~點解我有好多野都睇唔到ge??係唔係在線多d先可以升級,然後先睇到ga??

或者有部分資料需要到閱讀級別50-100,那你既不足就睇唔到嫁啦,
咁呢類應該係多發帖或多上線才會更多~

XaNDeR
水族潛水員
心在UA勳章   忠心耿耿勳章  

積分 184
帖子 201
威望 418
ua金錢 1
理想購物積分 38
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-12
203.198.230.21

QUOTE:
原帖由 joechanhk 於 2009-7-7 23:04 發表

多發帖或者參加比賽都係好方法

無頭像
金毛華
水族新手

積分 0
帖子 1
威望 1
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2010-5-29
124.244.81.240
我星期六同你買左一對$130傲蝦,還有新缸養蝦材料,吾知你有冇印象......我今日隻公蝦死左...我懷疑隻乸打架...但你又話佢地吾會><點知咁快死左...why????請問你可否留電話number.比我..

MEDI
水族半新手
心在UA勳章   功不可沒勳章  

積分 1604
帖子 1321
威望 7020
ua金錢 2
理想購物積分 67
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-2
61.10.15.102

QUOTE:
原帖由 金毛華 於 2010-5-31 18:00 發表
我星期六同你買左一對$130傲蝦,還有新缸養蝦材料,吾知你有冇印象......我今日隻公蝦死左...我懷疑隻乸打架...但你又話佢地吾會><點知咁快死左...why????請問你可否留電話number.比我..

你的問題應到下址聯絡有關人員

http://uwantsaqua.freebbs.tw/forumdisplay.php?fid=93

無頭像
aiuu176
水族新手

積分 32
帖子 263
威望 160
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2010-10-9
114.27.152.85
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***