標題: KB 飲食評鑑(8)
prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
218.255.148.106
KB 飲食評鑑(8)

前言 : 飲食相信唔中意都會有需要,
         KB 就同大家講下飲講下食,
         同大家分享一下自己曾經去過既食市,
         再作一D評論
店名 : 寶島
類型 : 台式
地點 : 旺角,女人街口
交通 :
味道 :
新鮮 :
份量 :
清潔 :
環境 :

效率 :
服務 :
總評 :
序述 : e間台位於旺角,好就腳,好多時林唔到食咩,我都會去幫襯,

當然亦會有好想食的時候啦,佢真係好好味,我帶過咁多朋友去食,每一個都話好,
         我次次去到,都只會叫佢"手撕雞米線" ,唔會揀其他,原因係e間最馳名就係e個,
         另外因為食店唔會每一間樣樣都咁好,不過有一個唔好處,就係d人收野超快,
         試過幾次未食曬,都趕住收咁,飲品方面係台式飲品,飲過唔1款,屬合格之選
         最後一提...好的真是好,每次都咁好,長期保持到水準

影~
水族半新手

積分 2587
帖子 2060
威望 12936
ua金錢 0
理想購物積分 10
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-27
218.103.242.203
見到d雞絲感覺好亂

[WRU]00King
[WRU]member
心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 3396
帖子 559
威望 2482
ua金錢 29
理想購物積分 96
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-28
218.103.188.30
呢間我都食過,真係好好味

理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 影~ 於 2009-2-2 01:36 發表
見到d雞絲感覺好亂

話明手撕..咁幼咁多點排

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 [WRU]00King 於 2009-2-2 01:45 發表
呢間我都食過,真係好好味

有見地

蝦母太狼
理想VIP
心在UA勳章  

積分 254
帖子 389
威望 769
ua金錢 1
理想購物積分 528
港幣(hkd) 0
註冊 2009-1-31