標題: [超級巨星] 林師傑 摺埋 啦
tickliu
見習版主

積分 4994
帖子 92
威望 470
ua金錢 49
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-3
來自 CL17戰國行星團
203.198.134.49
尋晚同kb上網睇返 , 復活戰竟然比果個林師傑咸魚返生
佢唱歌好唔好聽 , 我唔想知~~
不過佢d台風真係(一x流)
攪到我地兩個人成晚勁爆
佢好唔好,掂唔掂 , 真係見人見志~~~

mei88423 (售後服務部總管)
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
218.102.93.92
真係見人見志,我就好LIKE佢

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
210.245.217.46
冇咩回應..
兩個字------------------------>浮誇

無頭像
nokfei
水族新手

積分 23
帖子 46
威望 115
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-8-17
61.14.30.4
agree with tick!
都唔明點解無線會做比佢...佢真係over左...

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
210.245.217.46

QUOTE:
原帖由 nokfei 於 2009-10-29 10:56 發表

又話係好認真既歌唱比賽

理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
219.77.52.79

QUOTE:
原帖由 nokfei 於 2009-10-29 10:56 發表

但我個人覺得佢同趙展彤合作個集佢表現得好好,
講唱功佢係唔及其他人,但佢表演我鐘意睇囉
至於o唔over,睇你點睇, 我夠可以話陳鴻石扮優屈..

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
219.77.52.79

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2009-10-29 15:19 發表

又話係好認真既歌唱比賽

係好認真呀,只係每個人既標準都唔同,你覺得差,人地未必覺得差

無頭像
nokfei
水族新手

積分 23
帖子 46
威望 115
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-8-17
125.59.79.77

QUOTE:
原帖由 mei88423 於 2009-10-29 22:36 發表

但我個人覺得佢同趙展彤合作個集佢表現得好好,
講唱功佢係唔及其他人,但佢表演我鐘意睇囉
至於o唔over,睇你點睇, 我夠可以話陳鴻石扮優屈..

我其實對趙展彤沒有特別差/特別好的感覺, 佢既表演比我有毛管動的感覺, 我係睇得高興, 笑左出黎.
但奈何這個"節目" 係叫 超級巨"聲", 顧名思意就係聲音的較量.
我有很多朋友和不認識的參加者進初/複賽比他們現在的一半還要"唱"得好, 為甚麼進不了多少強呢!
為甚麼?!大家可以思考一下.

或者係無線希望令個"show"/ "節目" 好睇D, 揀出黎既係一D比人有印象, 有talking point既參加者留低.

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
218.103.191.3

QUOTE:
原帖由 nokfei 於 2009-10-30 02:13 發表

我其實對趙展彤沒有特別差/特別好的感覺, 佢既表演比我有毛管動的感覺, 我係睇得高興, 笑左出黎.
但奈何這個"節目" 係叫 超級巨"聲", 顧名思意就係聲音的較量.
我有很多朋友和不認 ...

每個人既觀點都唔同,你覺得唔好的,人地未必覺得唔好,因為在我認識既好多女性朋友,佢地都係好like林師傑
超級巨聲呢個節目固然唱功係好重要,但我認為台風亦同樣重要,若然只係論唱功的話,就不用係電視做呢個show,係收音機播都得啦

Giggs
水族常客
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 946
帖子 444
威望 1732
ua金錢 6
理想購物積分 75
港幣(hkd) 0
註冊 2008-9-26
59.188.166.208

QUOTE:
原帖由 mei88423 於 2009-10-30 11:22 發表

每個人既⑵隻b我認識既好多女性朋友,佢地都係好like林師傑
超級巨聲呢個節目固然唱功係好重要,但我認為台風亦同樣重要,若然只係論唱功的話,就不用係電視做呢個show,係收音機播都得啦

我都好欣賞佢大膽既作風

無頭像
aiuu176
水族新手

積分 32
帖子 263
威望 160
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2010-10-9
114.27.152.85