標題: 賀RS立板!!RS報到區
水族新手
心在UA勳章   忠心耿耿勳章  

積分 124
帖子 316
威望 619
ua金錢 0
理想購物積分 176
港幣(hkd) 0
註冊 2009-4-16
59.188.166.2
支持呀..
我都好中意槍

MEDI
水族半新手
心在UA勳章   功不可沒勳章  

積分 1604
帖子 1321
威望 7020
ua金錢 2
理想購物積分 67
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-2
61.10.15.102

QUOTE:
原帖由 876433 於 2009-11-26 00:00 發表
支持呀..
我都好中意槍

又多一個同好

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
59.188.114.220

QUOTE:
原帖由 876433 於 2009-11-26 00:00 發表
支持呀..
我都好中意槍

有時間可同我們一同參與

MEDI
水族半新手
心在UA勳章   功不可沒勳章  

積分 1604
帖子 1321
威望 7020
ua金錢 2
理想購物積分 67
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-2
61.10.15.102

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2009-11-26 14:23 發表

有時間可同我們一同參與

壯大uars團

理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
222.166.195.9

QUOTE:
原帖由 MEDI 於 2009-11-27 01:15 發表

壯大uars團

你之前d fd 呢?

無頭像
omicron
水族新手

積分 15
帖子 24
威望 75
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-11-28
218.103.185.41
報到先...
過左咁耐我都唔記得果時玩左幾多年喇, hahaha
大概7-10 年前... 玩左幾年, 仲記得果時岩岩開始有網吧
就同班friend 成日去網吧玩rogue spear, 仲有之後既urban operation 同black thorn...
仲記得果時成日操, 之後仲參加左幾次比賽, hahaha
之後就少左去網吧多左係屋企操, 次次format 完機第一時間就係裝左RS 先
果時已經係zone 既年代, 最後加入左一個叫EzKill 既clan 玩左一段時間... 玩到zone 差唔多冇曬人玩先冇玩落去... 唉...
RS 係我咁多年黎排第一位最沉迷既game

無頭像
omicron
水族新手

積分 15
帖子 24
威望 75
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
其實我都好想玩番... 估唔到有人咁有心再搞rogue spear, hahaha
仲記得果時K 仔界頭, L85 三發rush, 手槍courch 連射...

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
210.245.220.54

QUOTE:
原帖由 omicron 於 2009-11-28 15:02 發表
報到先...
過左咁耐我都唔記得果時玩左幾多年喇, hahaha
大概7-10 年前... 玩左幾年, 仲記得果時岩岩開始有網吧
就同班friend 成日去網吧玩rogue spear, 仲有之後既urban operation 同black thorn...
仲記得 ...

首先歡迎你來到ua,
好高興見到有新血來到,
根據你描述的經歷,技術相信是非等閒之輩

有d引像  "EzKill"

無頭像
omicron
水族新手

積分 15
帖子 24
威望 75
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
我前排上網搵到download 番隻game
點知vista 玩唔到 >_<
好想玩番呀...

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 omicron 於 2009-11-28 16:35 發表
我前排上網搵到download 番隻game
點知vista 玩唔到 >_<
好想玩番呀...

vista...會唔會不支援?

無頭像
omicron
水族新手

積分 15
帖子 24
威望 75
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
唔知呀, 搞左好耐都搞唔掂
你地會去網吧玩?
我見你地之前搞過係屯門玩... 我住屯門, hahaha

我仲記得果時d clan, 有5D, 2hit6, Grind, 唔知你地有冇印象
定係你地係17play 果時就已經有玩架喇? hahaha

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 omicron 於 2009-11-28 16:53 發表
唔知呀, 搞左好耐都搞唔掂
你地會去網吧玩?
我見你地之前搞過係屯門玩... 我住屯門, hahaha

我仲記得果時d clan, 有5D, 2hit6, Grind, 唔知你地有冇印象
定係你地係17play 果時就已經有玩架喇? hahaha

sorry 咩係17play..?唔係好明

因為我之前都好窮,家中連pc都沒有,好少上網玩,唔係識得太多隊
果時我在mk 工作,每晚收工都去一去網吧,
以前既年代,網吧真係好風光,打機都要排隊,
我都係玩到最後年代既遺孀,一直支持到最後,
玩得最高峰既時候在mk cyber sniper
team 名就係 6_9 (唔知有冇聽過呢?)

我地昨夜先去玩完

無頭像
omicron
水族新手

積分 15
帖子 24
威望 75
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
17play 係網上對戰平台, 17play 係仲早過zone 既
我一開始都係去網吧玩先架
cyber sniper 係咪好景後面果間? 果間就係我第一次去既網吧, 第一次打rainbow six!
但係果時網吧仲未盛行, 我印象中mk 得果cyber sniper 同金雞唔記得幾多樓
cyber sniper 好呀, 雖然貴D 但係我記得質素好過其他網吧 (我果時)

下次可唔可以搵埋我玩呀? 我真係好想懷念下
我都有friend 想玩, 如果時間岩我可以問埋佢地

無頭像
omicron
水族新手

積分 15
帖子 24
威望 75
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
你地之前去左黃金網絡城? 唔係執左咩?
呢間網吧我都去過一段時間, 早排行過見到執左都有D 懷念過去既感覺

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 omicron 於 2009-11-28 17:10 發表
17play 係網上對戰平台, 17play 係仲早過zone 既
我一開始都係去網吧玩先架
cyber sniper 係咪好景後面果間? 果間就係我第一次去既網吧, 第一次打rainbow six!
但係果時網吧仲未盛行, 我印象中mk 得果cyber  ...

終於找到比我更早入門的c兄喇
就係 果間(女人街), 我去個玩既網吧有好多,
最多高手,又唔矛 , 唔會打bug, 唔會龜,
係我最服的一間 , 雖然d地方唔係太舒適,d機唔算太好,
但就係果度識到好多好友.金雞就好多入bug既怪人>.<

係呢?我想問,計埋你會仲有幾多個fd 會玩返呢?
你地會咩時間得閒一會?