標題: [產品查詢] 屯門店有無霓虹精靈?
無頭像
ryanckwong
水族新手

積分 26
帖子 58
威望 132
ua金錢 0
理想購物積分 57
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-20
61.93.122.243
如果星期五去屯門店, 會有嗎?  我想要兩條! How much?

另外,我係尋日黎買網球蝦、網球燈同玻璃貓個個高既男仔呀,仲有兩個女既一齊黎架呢,我今朝已經發覺d精靈跳哂出缸死哂,所以想買返兩條之嘛~~
基於成日有魚"自殺".所以我都想配返個蓋,有無建議?

仲有呀,隻網球蝦好得意呀!我好鍾意,不過尋晚之後,今朝到收工返黎,都見唔到隻蝦,我懷疑佢又跳左出黎死左,不過我搵唔到條屍!其實佢係咪成日"黎"埋架?定還是真係死左?我想買返隻呀!

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
222.166.195.9

QUOTE:
原帖由 ryanckwong 於 2009-12-30 20:58 發表
如果星期五去屯門店, 會有嗎?  我想要兩條! How much?
店中新到的名叫精靈雙劍,
價格沒有變動
可留兩條到星期五 (霓虹精靈暫無)

另外,我係尋日黎買網球蝦、網球燈同玻璃貓個個高既男仔呀,仲有兩個女既一齊黎架呢,我今朝已經發覺d精靈跳哂出缸死哂,所以想買返兩條之嘛~~
基於成日有魚"自殺".所以我都想配返個蓋,有無建議?

請給予魚缸尺寸,最好附圖

仲有呀,隻網球蝦好得意呀!我好鍾意,不過尋晚之後,今朝到收工返黎,都見唔到隻蝦,我懷疑佢又跳左出黎死左,不過我搵唔到條屍!其實佢係咪成日"黎"埋架?定還是真係死左?我想買返隻呀!

網球蝦集性愛躲藏

無頭像
ryanckwong
水族新手

積分 26
帖子 58
威望 132
ua金錢 0
理想購物積分 57
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-20
61.93.122.243
1.霓虹雙劍唔要喇,我都係鍾意霓虹精靈多d,不如你係魚室見到有靚既又大隻既霓虹對靈先留比我丫,唔急既,況且我都想d水定d先

2.一直都想影下相,就趁依個新年假期影完,另外再post過上黎啦

3.咁有無網球蝦呀?我諗我隻應該壯烈犧牲左架喇,其實係咪d水未得呢?你話好無等遲d先養蝦好呢?但係我真係好鍾意依種蝦

4.另外魚室有無工作魚架?有乜好介紹?

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
210.245.203.181

QUOTE:
原帖由 ryanckwong 於 2009-12-31 16:27 發表
1.霓虹雙劍唔要喇,我都係鍾意霓虹精靈多d,不如你係魚室見到有靚既又大隻既霓虹對靈先留比我丫,唔急既,況且我都想d水定d先
最快相信要兩星期後
2.一直都想影下相,就趁依個新年假期影完,另外再post過上黎啦
THX...期待
3.咁有無網球蝦呀?我諗我隻應該壯烈犧牲左架喇,其實係咪d水未得呢?你話好無等遲d先養蝦好呢?但係我真係好鍾意依種蝦
大眼藻蝦有養過嗎?最為推介
4.另外魚室有無工作魚架?有乜好介紹?
有很多不同的品種,店中現有,小胡子,克線FLY狐等

網站排名聯盟 - 世界排名 - 網站排行