標題: [咨詢意見] 敖蝦虹一問
無頭像
holying
水族新手

積分 0
帖子 2
威望 1
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2010-7-27
183.179.50.201

大約如圖咁既size 用緊boyu ef05, 冇底材, 冇打氧...就咁用條喉係高處衝d水落去製造氧氣-,-
養緊一隻2 cm到既大敖bb
俾緊魚糧..想買蝦糧..如果SP-01冇貨 咁推薦我食邊隻..
係咪要買鈣質粉(怪粉) 俾佢....唔知每星期份量要點落...
想買個水妖打氧.. 唔知邊隻好
仲有要買d咩..

同埋想買個"閧橋"同 "深山小屋"俾佢爬下

想問下個ef05上面有in同out...in係咪應該對塊棉, out對返生物環果邊
thx

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
222.166.195.145

QUOTE:
原帖由 holying 於 2010-7-28 04:33 發表

大約如圖咁既size 用緊boyu ef05, 冇底材, 冇打氧...就咁用條喉係高處衝d水落去製造氧氣-,-
養緊一隻2 cm到既大敖bb
俾緊魚糧..想買蝦糧..如果SP-01冇貨 咁推薦我食邊隻..
可試用sp-02
係咪要買鈣質粉(怪粉) 俾佢....唔知每星期份量要點落...
不用亦可,用後可加強殼的堅固度,及日後有有助脫殼等等
想買個水妖打氧.. 唔知邊隻好
仲有要買d咩..
gex,RS-1 ,用於美敖效果特別明顯

同埋想買個"閧橋"同 "深山小屋"俾佢爬下

想問下個ef05上面有in同out...in係咪應該對塊棉, out對返生物環果邊
thx
兩個放置方法都可以,對效能影響不大

請問會親臨門市嗎?或於那地點交收?
請PM留電話,以便進一步聯繫

無頭像
holying
水族新手

積分 0
帖子 2
威望 1
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2010-7-27
183.179.50.201
我電話90861893

我買多左隻5-7cm 到既龍蝦,...買左條橋 橋底有3個洞..2隻都冇打交...
因為我個ef-05濾桶出水位好細水力..我驚插去水妖到都冇咩氣噴出來 (之前都試過魚街15蚊果d水妖...)
同埋想買怪粉...&sp-02
朋友送左樽novo crabs敖蝦糧俾我...同sp-02邊隻好-.-
..想買唔會整濁水果d底材-.-
仲有d咩建議...-.-
想係黃大仙站交收 可以嗎thx

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
222.166.195.145

QUOTE:
原帖由 holying 於 2010-8-2 21:20 發表
我電話90861893

我買多左隻5-7cm 到既龍蝦,...買左條橋 橋底有3個洞..2隻都冇打交...
因為我個ef-05濾桶出水位好細水力..我驚插去水妖到都冇咩氣噴出來 (之前都試過魚街15蚊果d水妖...)
同埋想買怪粉...& ...

本人將會於明天致電給閣下作詳細解說
並安排有關交收細節及詳情

謝謝

網站排名聯盟 - 世界排名 - 網站排行