標題: [其他] UP10/8窮人褲短 之 踏上不歸路
prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
222.166.195.145
窮人褲短 之 泥足深陷

識得我耐既各位,都會知道我既窮,連買條長褲既錢都冇,窮人褲短就係我喇!!!

在近三兩個月以來,不斷有好多仇人黎找我尋仇,不斷用盡不同辦法要我的命,
每個仇人用的方法都十分相近,都是用毒攻,
第一號係 doioi ,毒物係 canon 550d連sigma 18-55大圈恆光,由5月一直毒到現在
二號 sum0301 , 用既毒非常相近 canon 550d 連18-55 IS,在6月份加入毒害兵團
三號 wingyiwyc , 毒團始祖,係第一個用毒既仇人, canon G10,3,4用到已經把毒經常附身,四處用毒
四號 彤彤 , DC 既最強用毒高手, 用既係canon 高階DC,佢仲驚我唔死得,連補充裝都送到埋我口中......
五號 飛腳 , 最早用 fuji DC既毒,近日覺得用既毒唔夠,轉左用NIKON 的單反 G唔知幾多
六號 apenguin , 唔記得係用咩鬼既 proxx

這六大仇家,我現在要與你/妳們作個最後了斷了............

儲蓄多時,終於儲夠子彈去行動,在4/8/10 的一個晚上,收左公,就急急腳衝左去買,
經之前問doioi 兄借了好多好多書參考,在網上看了很多評論之後,
決定了 canon 550d 連 18-55 IS <--------即係同 SUM兄的一樣
唔講咁多喇!!!!!!!!去一下圖先,

我買野只會買新,dslr當然都係新機行機啦!!!!!!!咁就一定要check下保養證喇(check 近拍)

影遠少少試下

走動緊的人

反光的地板(同魚缸相近)

全白check 死點(原來淨色對唔到焦ga)

全黑 check死點(此張由doioi兄攝)

550d的第一餐(三人享用)

由女記拍攝

機身

body

打左咁多字,又有圖,回下好WOR,又係果句,多人回就再UP多D新圖

Doioi
理想VIP
Doioioioioioioioioioioioi ...
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 6910
帖子 832
威望 22548
ua金錢 24
理想購物積分 68
港幣(hkd) 0
註冊 2010-1-15
192.168.78.5
恭喜kb成為毒梟一份子

選用佳能,毒害他人

理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 Doioi 於 2010-8-6 05:46 發表
恭喜kb成為毒梟一份子

選用佳能,毒害他人

要成為能人

ps.又update了

無頭像
z133z133
水族新手

積分 25
帖子 67
威望 124
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-7-3
218.254.150.7
等待第一緝相

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0

QUOTE:
原帖由 z133z133 於 2010-8-6 12:21 發表
等待第一緝相

謝謝回覆!!!!!
仲未夠人

無頭像
z133z133
水族新手

積分 25
帖子 67
威望 124
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-7-3
218.254.150.7

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2010-8-7 02:25 發表

謝謝回覆!!!!!
仲未夠人

尚欠邊位/幾位/// ?//

無頭像
tony0513
水族潛水員

積分 226
帖子 422
威望 1129
ua金錢 0
理想購物積分 25
港幣(hkd) 0
註冊 2010-7-19
125.59.182.205
支持kb影靚相

[WRU]00King
[WRU]member
心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章  

積分 3396
帖子 559
威望 2482
ua金錢 29
理想購物積分 96
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-28
58.152.69.246
WA...
咁多叫冇錢?

MEDI
水族半新手
心在UA勳章   功不可沒勳章  

積分 1604
帖子 1321
威望 7020
ua金錢 2
理想購物積分 67
港幣(hkd) 0
註冊 2009-10-2
183.179.82.35
準備入手EP-2

飛腳
水族潛水員

積分 187
帖子 203
威望 933
ua金錢 0
理想購物積分 98
港幣(hkd) 0
註冊 2009-12-25
202.82.151.65
關我咩事= =

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
我都好少回覆,既然號召到,就關我的事了

理想銷售助理
理想水族助理

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
點會冇人呢?
可能大家都未得閒上黎而已,
入黎賀一下kb 兄都要啦

出走@
理想VIP

積分 698
帖子 647
威望 1991
ua金錢 3
理想購物積分 827
港幣(hkd) 0
註冊 2008-9-17
終於都踏上不歸路!!!!!

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
大家咁支持,咁就又update一下啦

body

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
真正的BODY 及相機袋!!!!!!!!!!!!
個袋好貴