標題: [產品查詢] 你好哦!!!想問問野∼
tkyin1314
水族半新手

積分 1272
帖子 264
威望 1862
ua金錢 9
理想購物積分 144
港幣(hkd) 0
註冊 2008-9-14
119.247.255.182
物品/生物名稱 : 穌拉維斯白腳蝦
型號 : shrimp-015

仲有冇?幾多銀一隻??

網上睇唔到網球燈既相??

物品/生物名稱 : 水晶蝦(紅白入門級)
型號 : shrimp-010

D色實唔實??

物品/生物名稱 : 迷你水冷機
品牌 : RESUN
型號 : CL-85

想問埋SIZE有幾大?

THZ∼

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
222.166.195.145

QUOTE:
原帖由 tkyin1314 於 2010-8-23 00:42 發表
物品/生物名稱 : 穌拉維斯白腳蝦http://www.uwants.com/images/defa ...

仲有冇?幾多銀一隻??

魚室現時並沒有存量,可代為訂購,價格要視乎貴客所訂數量而定

抱歉由於人手不足,暫時未能提供照片,本站將會盡快更新

D色實唔實??
此product ,由於質素未如本站理想,已暫站供應於零售,現只作批發用途,
更高級的水晶蝦,可於門市選購

想問埋SIZE有幾大?
210×250×180mm,請問所用於缸的尺寸?

THZ∼

tkyin1314
水族半新手

積分 1272
帖子 264
威望 1862
ua金錢 9
理想購物積分 144
港幣(hkd) 0
註冊 2008-9-14
203.145.92.175

QUOTE:
原帖由 prince_cock_kb 於 2010-8-23 02:35 發表

仲有冇?幾多銀一隻??

魚室現時並沒有存量,可代為訂購,價格要視乎貴客所訂數量而定

大約,5隻幾多錢呀???THZ

抱歉由於人手不足,暫時未能提供照片,本站將會盡快更新

唔緊要,加油~~~

D色實唔實??
此product ,由於質素未如本站理想,已暫站供應於零售,現只作批發用途,
更高級的水晶蝦,可於門市選購

OK,明白,上次都見到~~THZ~~

想問埋SIZE有幾大?
210×250×180mm,請問所用於缸的尺寸?

12"用~~~一定OK~~~既~~
THZ∼

網站排名聯盟 - 世界排名 - 網站排行