標題: 变态狂!!!虐待狗15分钟。。。。。
mei88423 (售後服務部總管)
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
218.103.184.18
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1688604428314&comments
真係心理變態,正人渣
唔該轉貼各大論壇,等佢既惡行個個都知
請尊重及珍惜動物!!!!!
動物都有感受架,唔好拎佢地黎發洩!!!!!!

無頭像
desizyim
水族新手

積分 17
帖子 37
威望 84
ua金錢 0
理想購物積分 26
港幣(hkd) 0
註冊 2010-8-9
116.48.0.45
呢D人渣真係起底都唔夠

要掛佢係皇后像廣場度 鞭屍

無頭像
理想展銷助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 278
帖子 946
威望 889
ua金錢 1
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2009-1-28
183.178.40.92
太可惡

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
219.77.57.19
條片我睇到2分鐘就已經唔敢再睇落去,太殘忍太唔人度
真係好希望以其人之道還治其人之身!!!!!!!!
呢個社會太多呢d人,佢地係社會得唔到尊重,就藉著欺負比佢地弱小既人或動物,根本係心理唔平衡
請問你地覺得我地有咩可以幫到呢d動物???我真係覺得好無奈
個心好痛,但又唔知可以做到d咩, 根本唔知點先可以搵到呢條友出黎
眼白白睇住隻狗仔比人打到流血,
真係好希望d愛護動物既機構可以關注到
動物都有生命, 都有感受,只係佢地唔識反抗
希望所有寵物既主人都可以愛錫你地既寵物,
希望隻狗仔可以得到平安,盡快擺脫呢d人渣既魔掌

prince_cock_kb
理想管理團隊
UA 三巨頭之一
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   理想水族終極皇者勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章   冠軍勳章  

積分 321305
帖子 14218
威望 42023
ua金錢 3129
理想購物積分 59
港幣(hkd) 0
註冊 2007-12-12
高 X 起底組!!!!!!

Roy
水族潛水員
心在UA勳章  

積分 369
帖子 325
威望 1345
ua金錢 1
理想購物積分 20
港幣(hkd) 0
註冊 2008-6-25
被人起底了

理想管理團隊
UA 三巨頭之一

積分 27018
帖子 977
威望 9591
ua金錢 251
理想購物積分 34
港幣(hkd) 0
註冊 2008-1-2
203.218.10.196

現在情況:大馬警方已介入事件。FB友到他們家,發現已牠們著草搬進酒店。其實FB友已把疑兇交了SPCA﹗SPCA(Malaysia)現已盡力追查和懲罰相關人仕。希望狗狗可以快一點離開佢地(雖未知狗狗生死,但一定不是三年)﹗要知詳情就去以下網址,我反而想大家為小狗作個福,祈個禱,希望事件快點解決﹗邀請朋友支持:http://www.facebook.com/event.php?eid=162852187096395¬if_t=event_wall#wall_posts............相關短片http://www.youtube.com/watch?v=VvwFnjcRIVU%E6%94%AF%E6%8C%81FB%E7%8B%97%E7%8B%9......7%E9%A0%AD%E5%83%8F%E5%A4%A7%E8%A1%8C%E5%8B%95http://www.facebook.com/albu......m.php?aid=35188&id=106700019376768&saved[url=]更多[/url]
救救可憐的小POODLE (支持狗狗頭像大行動)
地點: 全個地球(SPCA(馬來西亞)及大馬警方已介入,他們處理中﹗(希望小狗還活著)
時間: 2011年1月23日 0:00