標題: [咨詢意見] 關於訂做魚缸櫃...
無頭像
terenceho
水族新手

積分 0
帖子 2
威望 1
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2011-5-11
113.253.132.191
你好,我是今天到過門市查詢過的~
請問有冇EMAIL可跟我聯絡詳細呢?
thx

(另外今天都冇問門市的師兄點稱呼呢?HAHA)

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
183.178.40.92

QUOTE:
原帖由 terenceho 於 2011-5-11 23:33 發表
你好,我是今天到過門市查詢過的~
請問有冇EMAIL可跟我聯絡詳細呢?
thx

(另外今天都冇問門市的師兄點稱呼呢?HAHA)

你好,

如需要透過網上聯絡,最有效率最便利的方法,
可透過本站 營業部,我們將會優先處理.

今天門市當值的為 prince_cock_kb .站內會員,熟客多簡稱為kb

另建議
由於 訂缸櫃程序較為覆雜,需互商了解,需要多次協商,而才可達成,
請抽空到門市 辦理,以免產生不必要之誤會.
或可 使用 於本站
訂缸櫃所附送的免費上門度寸服務

謝謝

無頭像
terenceho
水族新手

積分 0
帖子 2
威望 1
ua金錢 0
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2011-5-11
113.253.132.191
ok~
想問問收唔收visa的?
thx

理想銷售助理
理想水族助理
UA維和部隊勳章   心在UA勳章   忠心耿耿勳章   功不可沒勳章   理想水族榮譽勳章  

積分 3748
帖子 993
威望 1239
ua金錢 35
理想購物積分 0
港幣(hkd) 0
註冊 2008-7-17
58.152.69.50

QUOTE:
原帖由 terenceho 於 2011-5-12 00:30 發表
ok~
想問問收唔收visa的?
thx

由於本站經營一向以簿利供魚友,
如需使用 visa,客人需自付信用卡公司的手續費.
建議使用現金更優惠

網站排名聯盟 - 世界排名 - 網站排行